Verbandkarren

U kunt bij ons terecht voor het complete leverprogramma van de firma Haeberle. Voor de toepassing als bijvoorbeeld verbandwagen zijn diverse wagenseries van Haeberle uitermate geschikt. Vrijwel alle modellen zijn vrij te configureren met bijvoorbeeld lades, afzetplateaus of een rolluik, maar ook ISO-modules behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw specifieke vragen of wensen.

 

Moduflex


De Moduflex serie is in vele varianten leverbaar, met standaard lades in hoogtes van 50, 100 en 200mm. De moduflex is een hoogwaardige wagen, met aluminium body en ladefronten. Hierin worden kunststof modulebakken of -manden aangebracht in 60x40cm. Deze kunnen ook naast elkaar geplaatst worden. Verder zijn deze karren ook open leverbaar of voorzien van een rolluik.
Ook is er een uitgebreid pakket aan opties en accessoires. Mocht een standaard uitvoering niet passen is deze ook op maat uit te voeren.
 

Moduflex verbandwagen

Offerte aanvragen

Keo


De Keo serie is in vele varianten leverbaar, met zowel standaard lades in hoogtes van 125 en 250mm, met ISO-modules met ladefronten of met een rolluik. De Keo is een hoogwaardige wagen, uitgevoerd met aluminium hoekprofielen en een metalen body, die voor de veeleisende toepassingen geschikt is.
 

Keo verbandwagen

Download documentatieOfferte aanvragen

Toro


De Toro serie kenmerkt zich door de hoge belastbaarheid en de handgrepen aan de voorkant van de wagens. Het stabiele onderstel heeft wielen met een diameter van 125mm. Tussen de aluminium draagprofielen worden de metalen accessoires gemonteerd, hierbij kan men kiezen uit een breedte van 450 of 630mm.
 

Toro verbandwagen

Download documentatieOfferte aanvragen

Swingo + Swingo clinic


De Swingo verbandkarren zijn leverbaar in 2 uitvoeringen: standaard met lades en plateaus van hout/kunststof, en als clinic-uitvoering met metalen lades en plateaus. Bij beide uitvoeringen heeft de verbandwagen een degelijke basis, verkrijgbaar in 2 breedtes: 545mm voor de Swingo 45 en 700mm voor de Swingo 60. Hierop zijn 2 aluminium basisprofielen gemonteerd, die verkrijgbaar zijn in diverse lengtes en waartussen de diverse accessoires gemonteerd worden.
 

Swingo + Swingo clinic verbandwagen

Download documentatieOfferte aanvragen

Variocar


De Variocar is de klassieker onder de verbandwagens, met verchroomd frame en in diverse varianten leverbaar. Het ontwerp van de Variocar laat aanpassingen in de toekomst toe. Hiermee is de Variocar een economische en veilige keuze.
 

Variocar verbandkar

Download documentatieOfferte aanvragen