foto

Onze werkwijze

Veiligheid, kwaliteit en een prettige (werk)omgeving zijn essentieel voor het bieden van hoogwaardige en professionele zorg.

In de meeste zorg gerelateerde ruimten gaat dit gepaard met de plaatsing van de nodige, vaak zeer kostbare en voor de zorg essentiële apparatuur.

Een goede toegankelijkheid en overzichtelijke opstelling, waarbij rekening is gehouden met ergonomische aspecten, verhogen het gebruiksgemak en de veiligheid voor gebruiker en patiënt. Ook kan door de keuze van de juiste toebehoren de beleving van de ruimte positief worden beïnvloed en er een prettige werkomgeving ontstaan.

Waardenburg Medical heeft een jarenlange ervaring bij het inrichten van dergelijke medische ruimten. Wij leveren niet alleen alle benodigde accessoires die noodzakelijk zijn voor de juiste opstelling maar kunnen vanuit onze jarenlange ervaring ook adviseren en waar nodig custom made oplossingen realiseren.

U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een enkele infuusstandaard of voor advies en het gezamenlijk inrichten van uw complete afdeling met de juiste toebehoren.

U bent van harte uitgenodigd een beroep op ons te doen.