foto

ONZE PARTNERS

Wij leveren een breed pakket voor de gezondheidszorg, hiervoor werken wij o.a. samen met onderstaande producenten. Klik op het logo van de betreffende producent om naar de website doorgeleid te worden voor aanvullende informatie.Provita is een Duits familiebedrijf, gevestigd in Wermelskirchen, met bijna 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige infuussystemen en diverse accessoires voor medische toepassingen. Of het nu gaat om een eenvoudige infuusstandaard of een geavanceerd plafondsysteem, Provita heeft voor elke vraag een oplossing.
Provita levert uitsluitend aan eindklanten via hun netwerk van gespecialiseerde partners, dit om zorg te dragen voor een goed en compleet advies, service en correcte afhandeling.
Provita is een toonaangevende producent, door een eigen productie in Duitsland is de klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige oplossing uit het uitgebreide assortiment. Ook maatwerk behoort bij Provita tot de mogelijkheden.CIMMed, een Duitse producent van monitorarmen, heeft zich sinds de oprichting in 2007 ontwikkeld tot een begrip op het gebied van deze armsystemen. Omdat CIMMed zich volledig heeft toegelegd op de doorontwikkeling van slechts enkele producten is zij een echte specialist.
Belangrijke voordelen bij de producten van CIMMed zijn de interne kabelvoering, de degelijke afwerking, een eenvoudige bediening en een breed scala aan uitvoeringen en mogelijkheden.


"Made in Stuttgart mit Herz und Hand" is het credo van Haeberle. Sinds 1933 ontwikkelt en produceert Haeberle trolleysystemen voor medische toepassingen.
Alles op wielen wordt door Haeberle gerealiseerd, van mobiele werkplekken, endoscopische torens tot medicijntrolleys.
Verder geldt bij Haeberle dat indien een standaard oplossing niet toereikend is, er ook gekozen kan worden voor maatwerk. Hierbij wordt samen met de klant een ideale oplossing ontwikkeld.


Waldmann staat voor innovatieve lichtoplossingen. Deze familieonderneming werd in 1928 in Villingen-Schwenningen opgericht en wordt inmiddels door de derde generatie geleid. Deze producent ontwikkelt en produceert hoogwaardige verlichting voor o.a. de gezondheidszorg. De omvangrijke know-how van de Waldmann lichtingenieurs staat garant voor kwaliteit 'made in Germany' en continue optimalisatie van productiviteit, veiligheid, gezondheid en energiebesparing.
Sinds 1999 is de Zwitserse verlichtingsspecialist Derungs onderdeel van de Waldmann groep. Derungs richt zich grotendeels op verlichting voor de gezondheidszorg.
Merivaara, opgericht in 1901 in Finland, produceerde haar eerste operatietafel in 1910. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke producent van operatielampen, -tafels en meubilair, met vestigingen in 4 landen,140 medewerkers en afnemers in 120 landen. 
Gebruiksgemak, ergonomie en hoogwaardige kwaliteit zijn de kerneigenschappen van de producten van Merivaara.


Dr. Mach is in 1947 opgericht door Ingenieur Walter Mach en Hans Dufter. Dr. Mach heeft zich vanaf de oprichting volledig geconcentreerd op lichttechniek voor medische toepassingen, en heeft een uitgebreid programma: van eenvoudige onderzoekslampen tot operatielampen met HD-camerasystemen. Uiteraard zijn de lampen van Dr. Mach uitgerust met de nieuwste LED technologie.
85% van de toegepaste componenten wordt door de eigen productie vervaardigd. Hiermee kan Dr. Mach het hoge kwaliteitsniveau waarborgen.


Purekeys is een Nederlandse fabrikant van gemakkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen
voor gebruik in een medische omgeving.
Met de dunne siliconen bescherming zijn de producten van Purekeys goed bestand tegen desinfectievloeistoffen. Hierbij is het toetsgevoel (tactiele feedback) bij het typen een belangrijk aandachtspunt geweest bij de ontwikkeling van deze toetsenborden.Deze in 1982 opgerichte Amerikaanse onderneming produceert o.a. toetsenborden voor speciale toepassingen. Een belangrijk uitganspunt hierbij is dat de producten voor medische toepassingen eenvoudig in gebruik en goed desinfecteerbaar moeten zijn. De toetsenborden en muizen zijn ook volledig waterdicht en zeer degelijk uitgevoerd.


Het in 1993 opgerichte Poolse familiebedrijf Alvo Medical is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een brede range van medische producten, van medisch meubilair tot aan de totaalinrichting van operatiekamers en cleanrooms. Onder andere heeft Alvo een modulair opgebouwd wandsysteem ontwikkeld, wat geleverd wordt in Trespa, RVS of glas. Ook produceert Alvo operatietafels en patiënttransfersystemen. Alvo is actief over de gehele wereld en ook sterk in de realisatie van turnkey projecten.

Ergotron Inc. is opgericht in Minnesota, VS in 1982 door Harry C. Sweere. De naam Ergotron is afgeleid van de woorden Ergonomie en Electronica. Zoals de naam reeds suggereert is Ergotron's missie om de interface van gebruikers met computers, monitors, TV's en grote beeldschermen - elk beeldscherm feitelijk - te verbeteren. Innovativiteit en kwaliteitsproducten met een uitzonderlijke toegevoegde waarde zijn het handelsmerk van Ergotron.
De GCE Group is een toonaangevende onderneming op het gebied van gasmanagement. Het bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 100 jaar in eigen beheer een breed scala aan producten t.b.v. industrie en gezondheidszorg.

Met de GCE MEDILINE bieden zij een zeer compleet programma insteekapparatuur en overige gasmanagement componenten.
Het Nederlandse Score ontwikkelt en produceert ergonomisch verantwoorde medische stoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Met een eigen Research & Development afdeling worden voortdurend nieuwe en bestaande producten ontwikkeld en verbeterd.Bijna 40 jaar praktijkervaring heeft er toe geleid dat Score een zeer uitgebreid assortiment stoelen, stahulpen en krukken heeft. Score heeft dan ook een zitoplossing voor elke werkplek en anders maakt Score deze speciaal voor u.

Hammerlit werd opgericht in maart 1954 door Curt Th. Meseke en Wilhelm Connemann. Met de uitvinding van de in 1961 gepatenteerde wastransportzak Wickelsack® breidde het bedrijf de activiteiten uit van desinfecterende wasmiddelen naar hygiëne bij het wastransport. Hammerlit heeft voor het wastransport in zorginstellingen een nieuwe hygiënische norm gesteld. Al snel werd het assortiment aangevuld met wasverzamelaars, etage- en transportwagens.Ophardt is een familiebedrijf opgericht in 1962 door Hermann Ophardt. In 1967 produceerde het bedrijf zijn eerste ingo-man dispenser, welke aan de basis heeft gestaan van alle verdere ontwikkelingen. Ophardt heeft zich over de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende wereldspeler als het gaat om (hand)hygiëne.


Humanscale, opgericht in 1983 en met het hoofdkantoor gevestigd in New York, is een Amerikaans bedrijf wat zich tot doel heeft gesteld ergonomische werkplekken te fabriceren die zich aanpassen aan de gebruiker, in plaats van omgekeerd. Humanscale ontwerpt producten die een bijdrage leveren aan het comfort en de gezondheid van de gebruiker.