Monitorarmen en PDMS-armenWij hebben een uitgebreid pakket aan monitorarmen in ons leveringspakket met vele keuzemogelijkheden.
De eerste keuze betreft uiteraard het apparaat waarvoor de monitorarm bedoeld is, zoals een flatscreen, een patiëntenmonitor of een compleet PDMS-systeem met toetsenbord en muis. 

Vervolgens is de vraag hoeveel vrijheidsgraden de arm dient te hebben: volstaat een enkele of dubbele zwenkarm, of dient het apparaat hoogteverstelbaar te zijn.

Als laatste is de gewenste bevestigingsmethode van belang, zo kunnen de armen bijvoorbeeld aan een verticale of horizontale wandrail, aan een wandprofiel, een wandgoot, een anesthesietoestel of een plafondzuil gemonteerd worden.

U kunt hier onze documentatie van CIMmed downloaden.

Bij al deze keuzes kunnen wij u helpen de juiste monitorarm te bepalen, neem hiervoor contact met ons op.


Diverse veerarmen met specifieke adapters voor diverse monitorfabrikatenPDMS arm hoogteverstelbaar met toetsenbordhouder en VESA-bevestiging
Dubbele zwenkarm

Speciale monitorarmen

Wij leveren diverse speciale oplossingen, bijvoorbeeld voor situaties waar een extra lange afstand overbrugd dient te worden. Ook leveren we hoogteverstelbare systemen waarbij PDMS en patiëntenmonitoring gecombineerd kunnen worden.